Inauguració de l’Exposició “actes diaris fets a diari”

El proper dissabte dia 1 de desembre a les 19 h, la galeria ART3 inaugurarà l’exposició del pintor escocès Jack Davidson (Aberdeen, 1958). Comptarem amb la presència de l’artista que ens mostrarà les seves obres i alhora oferirem un petit aperitiu.

Davidson és un pintor consagrat que ha experimentat amb diferents tècniques i materials. Les seves obres viuen en el món de l’abstracisme, sempre en la línia del minimalisme i de les estructures geomètriques. Aquestes, mostren una evolució constant i això juntament amb la seva habilitat en la utilització del color, donen un impacte rellevant als seus treballs.

Ha realitzat exposicions en països com Espanya, França, Escòcia i Anglaterra, tot i que l’èxit més rotund ha estat a diferents ciutats dels Estats Units com Houston, Los Angeles,  Nova York,  Portland, etc. El seu és un extens currículum, que a més de reflectir tota la seva obra com a pintor, es complimenta amb petites incursions com a docent d’art, comissari i director de l’espai cultural JiM Contemporani a Barcelona, col·laborador en l’organització i muntatge del Museu Guggenheim de Bilbao i guanyador del premi “Yaddo Artists’ Residence”, a Saratoga Springs, Nova York  l’any 2016.

L’assistència a aquest acte està oberta a tothom.

More info

For more information or in case you are interested on this work please let us know your personal data. We'll get in touch with you as soon as possible.